Kontakt
Tianjin Tianjin Art trgovina co
Kontakt: Zhang Andy
Adresa: Zhen Hong Jinghai Zhongwang Tianjin City selo zapada 1000 metara
Mobitel: + 86-18622452893
Tel: + 86-22-68217928
Faks: + 86-22-68217928
E-pošta:Sun.flair@tjjinzhiyi.com
Web stranica: www.reedjzy.com

Je papirić je vrsta obrok koji može zaštititi i ukrasiti Blagavaonu

Je papirić je vrsta obrok koji može zaštititi i ukrasiti blagavaonu. Opću upotrebu pamuk, posteljine, bambus, papira i drugih materijala od papira. Šarene i raznolike, bliže ljudske živote, jaka trenja kako bi se spriječilo staklene, porculanske šalice pasti.

Kada ljudi su jeli kod kuće, povremeno jela su vruće, moraju koristiti mat za zaštitu stola, kako ne bi oštetiti stol, ili ruka je spaljen. Podloške za upotrebu u restoranima, obitelji i drugim mjestima prehrane, ali i za oglašavanje nakit za poboljšanje slike. Šarene plastične podloške dodati više istaknutih Korporativnih LOGOTIPA tvrtke.

Karakteristike je papirić

Blazinicom

Ovaj mat sastoji od pamuka ili pamuka tepisi, upija i može učinkovito kontrolirati topline priborom, a također je lako čistom i mekom materijalu, a fin posuđe uz korištenje bolje odražava na kvalitetu života elegantan.

Drveni tepisi

Drvo tepisi praktičnost je relativno snažan, ali isto tako više izdržljiv, ali boja je previše monotono s vrstama.

Platnene jastuk

Začin jastuk, kao što ime sugerira je napravljen od lanenih madrac, ovaj papirić je vrlo solidan papirić, opću upotrebu vremena je vrlo dug, trajan, i to također štetočina kontrolu moljac efekt, s ciljem da produži vijek trajanja je papirić.

Bambus tepisi

Ovaj bambus mat, najbolje toplinske izolacije, može učinkovito spriječiti vruće stavke na tablici štetu, a neki bambus tepisi također donesena u razne lijepe lijep oblik, može pokazati karakteristike bambus sama Said savršeno.

Papir krpom tepisi

Najnoviji ekološki materijali iz obrade, Toplinska izolacija je bolja, ali ne Opra.

Plastične podloške

Ekološki PP papirić, EVA papirić je više popularan, svjetlo i ekološki prijateljske, moderan i pogodna za ispis raznih obrazaca na površini. Takav kao crtani film modeliranje marke modeliranje, simulacija modela, i sl., dodajte uzorak, uzorak je više istaknutih, ne samo s praktičnošću, ali također može igrati vrlo dobar Vizualni efekti;

Silikon papirić

Dobre teksture, možete opet i opet, svijetle boje, površine može proizvesti razne uzorke, nikad ne blijede! I može biti učinjeno na logo. Zaštita čovjekove okoline od silikonskih materijala, Dakle Xiaobian predložio da koristimo više Silikonski jastuk.

Različitih materijala je papirić, svaka ima različite karakteristike i prednosti. U izboru papirić, molimo prema stvarnom stanju.