Kontakt
Tianjin Tianjin Art trgovina co
Kontakt: Zhang Andy
Adresa: Zhen Hong Jinghai Zhongwang Tianjin City selo zapada 1000 metara
Mobitel: + 86-18622452893
Tel: + 86-22-68217928
Faks: + 86-22-68217928
E-pošta:Sun.flair@tjjinzhiyi.com
Web stranica: www.reedjzy.com

Život bambus ograde

Život bambus ograde

Trajnost: Pravilan tretman bambus života do 30 godina, i pažljiv izbor vrsta bambusa, antikorozivna tretman, korištenje pomoćnog materijala i starenja ili dio redovne zamjene štete može povećati izdržljivost bambus ho koristi za skupljanje i predtretman od bambusa može povećati izdržljivost i otpornost na oštećenja bambus ograde, koja je naširoko koristi.

Bambus u hranu, stanovanje, namještaj i mnogim drugim područjima primjene ima dugu povijest. U mnogim zemljama, bambus na razne načine biti pametan korištenje, život može poslužiti ljudskom. Bambus je jedan od najstarijih građevinski materijal za zgrade i druge građevine. Kao dobre kvalitete građevinskih materijala, bambus je relativno jeftin i jednostavan za proces, se mogu dobiti u mnogim proizvodnju bambusa. U posljednjih nekoliko godina, bambus kao važnost građevinski materijal postupno dobiti pozornost ljudi. U Aziji, mnogi primanjima koristiti bambusa za izgradnju stambenih objekata. Čak i ako koriste se drugih materijala, bambus je također glavna komponenta zgrade jedinica. Jeftini bambus ograde je jeftinija alternativa domove od plastike, drveta i kamena koji se koriste od strane mnogih beskućnika. Mnoge bambus kuće su izgrađene od obrađenog ili prirodni bambus, dopunjuje drugim materijalima kao što su drvo, blato, cigle i beton, gdje je potrebno izgraditi različite stilove od kuće i povećati njihovu trajnost.

Globalna nestašica građevinskog materijala je vrlo zabrinjavajuće pitanje, posebno u zemljama u razvoju. Nedostatak drveta i drugih tradicionalnih građevinskih materijala i odgovarajuće povećanje cijene dovele do povećanja broj kuća izgrađen sa bambus kao sirovina.


Par: ne

Sljedeći: Reed Upotrebna vrijednost