Kontakt
Tianjin Tianjin Art trgovina co
Kontakt: Zhang Andy
Adresa: Zhen Hong Jinghai Zhongwang Tianjin City selo zapada 1000 metara
Mobitel: + 86-18622452893
Tel: + 86-22-68217928
Faks: + 86-22-68217928
E-pošta:Sun.flair@tjjinzhiyi.com
Web stranica: www.reedjzy.com

Izborom Reed zavjese

Izborom Reeda zavjese

Kao prvo, treba uzeti u obzir Ukupni učinak sobi. Općenito, trska zavjese ne samo kroz određeni stupanj prirodnog svjetla, ali također čine ljudi u dnevnu sobu je smislom za izdvajanje i sigurnost. Reed zavjese visi na prozoru iznad efekt je bolji.

Drugo, razmislite o rasporedu boja zavjesa. Boja tkanine trebaju biti usklađene sa sobom i određeno okruženje i sezona područja. Ljeto treba koristiti hladne boje tkanine, zimi treba odabrati tople tkanine, proljeće i jesen trebali odabrati neutralan ton na tkanina-based. Iz perspektive cjelokupnu koordinaciju prostorije, treba smatrati sa zidova, namještaja, podova i ostale boje su koordinirani. Ako namještaj je tamno ton, treba koristiti više svijetle boje zavjesa, kako ne bi imati duboke boje proizvesti smislom za ugnjetavanje.

Opet, razmotrite stil i veličina zavjese. U smislu stila, opće maloj sobi Reeda zavjese bi trebao biti relativno jednostavan stil, kako ne napraviti prostor zbog složenosti zavjese i pojaviti se više uska. I za veliki boravak, treba biti obilnija, stil, izuzetna stil. Širina zavjese Reeda, općenito na obje strane prozora od širine oko 10 cm je prikladno, dno treba biti Ovisno o stil zavjese, kratke zavjese bi trebao biti duži od dna prozora 20 cm ili tako je prikladno; pod zavjese, 2 do 3 cm.