Kontakt
Tianjin Tianjin Art trgovina co
Kontakt: Zhang Andy
Adresa: Zhen Hong Jinghai Zhongwang Tianjin City selo zapada 1000 metara
Mobitel: + 86-18622452893
Tel: + 86-22-68217928
Faks: + 86-22-68217928
E-pošta:Sun.flair@tjjinzhiyi.com
Web stranica: www.reedjzy.com

Koristite koristi trska placemat

Koristite koristi trska placemat

1, toplotna izolacija, zaštita stola

trska placemat je prvi koji štiti ulogu tabele. Naročito kada je kuća jednostavan ili elegantan stol za čišćenje od masivnog drveta, pokriven matuljom može da igra dobar izolacioni efekat, kako bi se izbeglo oštećenje stola zbog posude za pregrevanje. Naravno, postoji posebna podloga za podloge, a za sada je ograničena na dužinu stola, ali uglavnom igraju izolacioni efekat.

2, čista i pogodna, čista i sanitarna

U poređenju sa stolnjacom koji pokriva ceo sto, mat je relativno mali, prenosiv, očišćen da bi puno olakšao. Čak i ako svaki dan da pereš dušek nije nikakvo preterivanje, Devica više ne mora da brine o stolu će biti mastan i povrćni ukus, neće čistiti čiste prijatelje.

3, trpezarijski sto, tih i prikladan

Za kućnu obuću često korišćene dječje cipele na staklenim pločama, većina od njih će imati takvo iskustvo, lonci i šolje pored stola, buku ping-pong-a uvek je teško izbjeći. U ovom trenutku da pripremite nekoliko komada trska placemat, možete efikasno eliminisati ovo nije baš prijatan buka.

4, čisto lep, praznik za oči

Bez obzira šta ste izabrali, izgleda dobro je veoma važan faktor! Obrok koji jede srećno, svi aspekti moraju izgledati predivan ukus može biti gozba za oči, u kritičnom momentu briga, napraviti malo raspoloženja, trska placemat možda možete učiniti više s manje.