Kontakt
Tianjin Tianjin Art trgovina co
Kontakt: Zhang Andy
Adresa: Zhen Hong Jinghai Zhongwang Tianjin City selo zapada 1000 metara
Mobitel: + 86-18622452893
Tel: + 86-22-68217928
Faks: + 86-22-68217928
E-pošta:Sun.flair@tjjinzhiyi.com
Web stranica: www.reedjzy.com

Sadnja metoda i očuvanja trska

Sadnja metoda i očuvanja trska

Prvo, pod različitim uvjetima okoliša u uvjetima dnevne očuvanja

Prilagodljivost nošen vodom biljke je općenito jak Reeda ali tamo su razlike u zahtjevima za svjetlo, temperaturu, tla, vode tijela i druge okoliša i bioloških faktora. Oni bi trebao zadovoljiti njihove potrebe prema različitim situacijama i provesti odgovarajuće korištenje i održavanje upravljanje.

1.1 svjetlosti, temperatura

Većina nošen vodom biljke su ljetni i zimski, trska i sezona rasta zahtijeva mnogo sunca i više temperature.

1.2 tla i dodaci prehrani

Tingshui biljka na kultiviranje tla nije stroga, osim građevinski otpad ili taloga ozbiljna zagađenja, general Možete prilagoditi, ali je labav, trska plodna ilovača, polu-glina ili stratificirani mulj rasta bolje, koje Iris seksualno ili blago kisela tla , sadnja može se primijetiti.

Kao dodatak tlu prehrana, zima i proljeće biljke prije klijanja, dostupan fermentirani torta gnojiva i gnojiva primijenjena na sedimentu (ili save tla) kao baze gnojiva. Bujna rasta, iznos od velike sorte sezona bit će potrebno da prihrane, granuliranih gnojiva u blato ispod površine od 7-10 cm ili lišće prskanjem.

Raste u eutrofnih voda u pogonu, velike gljive Reeda i crveni Lotos sjemena i druge sorte brzog rasta za kontrolu primjene gnojiva, kako bi se izbjeglo prekomjerno umnožavanje, koji utječu na krajolik.