Kontakt
Tianjin Tianjin Art trgovina co
Kontakt: Zhang Andy
Adresa: Zhen Hong Jinghai Zhongwang Tianjin City selo zapada 1000 metara
Mobitel: + 86-18622452893
Tel: + 86-22-68217928
Faks: + 86-22-68217928
E-pošta:Sun.flair@tjjinzhiyi.com
Web stranica: www.reedjzy.com

Iznimnu prednost bambus papirić je super toplo ljeto zima

Iznimnu prednost bambus papirić je zima topla ljeta kul. Bambus zbog niske toplinske vodljivosti, sama je nije cool egzotermne. Posebno pogodan za asfaltiranje u dnevnom boravku, spavaćoj sobi, gimnazija, studija, gledalište, Hotel hotel i tako dalje tlu i zidni ukras. Mali boja razlika je glavna značajka bambus placemats. Prema podjeli boja, bambus papirić mogu se podijeliti u dvije vrste, jedan je prirodna boja, boja razlika je manja od drvenih bambus papirić, ima bogat bambus uzorak, Štoviše boja simetrije, prirodna boja može se podijeliti na th e boje i ipak je rekao boje, stvarna boja na površini laka obrada, koristi najosnovnije boja bambusa, svijetle krisp; U dostojanstveno mirna još uvijek može vidjeti jasan bambus zrna. Drugi je umjetna boja boja, boja može biti uklopljeno u različitim bojama, ali bambus zrna je preočito; površinska obrada bambus papirić uglavnom koristi lak, svijetla laka, mat boje i opiranje trošenje boje.

bambus placemats u strukturi glavni raspored 2 načina, odnosno stan pritiska tipa, vertikalni pritisak tipa, te 2 vrste strukture su bambus savijanje smjeru "leđa uz leđa" aranžmana, korištenje bambusa je vlastite fleksibilnosti za ravnotežu u skupljanje u različitim okruženjima u brzinu širenja.

bambus papirić u teoretski vijek trajanja od 20 godina, pravilno korištenje i održavanje je produžiti život bambus papirić ključ. bambus papirić u upotrebi najvažnija stvar je zadržati unutarnji suhi vlažnost, jer je bambus papirić se osušila, ali bambus je prirodni materijali, Promijenit će se i sa klima. U lice suhe sezone, posebno otvoriti grijanje, potrošači trebaju biti u zatvorenom prostoru kroz različite metode za podešavanje vlage, može koristiti ovlaživač zraka ili na slivu grijanje vode i tako dalje. U ljeto vlažno, treba otvoriti prozor više ventilirani, držite u zatvorenom suhom. Osim toga, bambus papirić treba izbjegavati izlaganje suncu i kiši mokro, ako voda treba biti isušena pravovremeno, i trebali biste pokušati izbjegavati tvrde predmete utjecaj, oštro oružje ogrebotine i metalni trenja bambus papirić boje površina. U svakodnevnim održavanje čišćenje bambusa papirić, možete prvo pomesti net, i zatim obrišite sa ručnikom suhim, ako uvjeti dopuštaju, ali također u dvije igrati bambus papirić vosak. Bambus i bambus papirić struktura je obično podijeljen u UV boje sloj, dekorativni sloj, sloj supstrata, vlaga otporan sloj, čvrste teksture habanja, mekana i lijepa boja, bambus zrna svježe prirode, bambus parfem prijatna osoba. Zimi toplo ljeto cool, plijesan insekata dokaz za provjeru, otporan na koroziju i nositi bez deformacija, netoksični bezopasan za ljudsko tijelo, je uređenje doma za zelene proizvode. Održavanje je također relativno jednostavna, deformacija stopa je relativno mala, dobro isplativa. Ali nisu prikladni za vlažan zrak područja u vlažnom okruženju lako pljesniv. Bambus prirodna boja lijepa, puna elastičnost, može biti otporno na vlagu, ne pljesnivi, Jake tvrdoće, zimi toplo ljeto super, površine bambus je luk kao izgled površine, ima jedinstveni šarm.