Kontakt
Tianjin Tianjin Art trgovina co
Kontakt: Zhang Andy
Adresa: Zhen Hong Jinghai Zhongwang Tianjin City selo zapada 1000 metara
Mobitel: + 86-18622452893
Tel: + 86-22-68217928
Faks: + 86-22-68217928
E-pošta:Sun.flair@tjjinzhiyi.com
Web stranica: www.reedjzy.com

Reed je cijelo tijelo blago je ekonomski usjeva

Reed je cijelo tijelo blago je ekonomski usjeva, trska stabljici mogu biti iskorištene da tkati, papir, stočna hrana ne, svoj trska cvijet mogu biti izrađene od metle, svoje korijene su dobar kineski biljni lijek. To je vrlo isplativo usjeva, ali mnogi u stadu uzgajivača nisu dobili dobru žetvu. Kako mogu reed postavio za povećanje proizvodnje? Ovdje će vam reći o Reeda visokorodnih metode.

Postoje dvije najčešće korištene metode sadnje trstiku, jedan je posađeno preko sjemena od trstike. Jedan je posađeno preko reed korijene.

Počnimo gledanjem kako saditi trstiku kroz Reeda sjemena. Jedan je sjetvu. Sjemenke trsci su skriveni u trstiku i nakon berbe trstiku svake godine, smo sjeckani trstiku na sunce. Sezona svladati, na početku svake godine početkom svibnja sjetve, sjetvu dva dana prije prve Reeda polje navodnjavanja, sjetve, ispijanje dva dana nakon što se voda ispuštena počela sadnja, sijanje gustoće od 150 kilograma po hektaru sjeme. Sadnice treba sijati ravnomjerno tijekom sjetvu i osigurati svaki sjeme je pokopan u tlu. Nakon upravljanje terenskim ojačati, visina polja za navodnjavanje sjeme održava na visini od sadnice ispod pravovremeno plijevljenja oplodnje.

Drugo, presađivanja sadnice tijelo. Kada tijelo raste do oko 20 cm mogu se transplantirati. Reed sadnice rasadničarstvo udaljenost održavaju na 1 Kvadrat metara daljine jamu, nakon presađivanja nakon što je završio pravovremeno navodnjavanje. Visina za navodnjavanje je zadržao ispod sadnica tijela, a visina za navodnjavanje uz rast sadnice raste neprekidno. Tri je žetve. Trske može biti bere isključivo jednom godinama. Svake godine na Reeda zrelo vrijeme, obično u zimskim mjesecima prije, koristimo Reeda korijen iznad žetve, druga godina žetve opet rasti nove sadnice Reeda. Nakon žetve, ali također pravovremeno počistiti raspršene površinu lišća, da bi se spriječilo oštećenje korijena trstiku.

Pogledajmo kako raste kroz korijenje Reeda. U četiri do pet mjeseci svake godine možemo trska trska kroz Reeda korijene. Metoda je kako slijedi: od odraslih trska se 30 unutar korijen Duljine će biti posađeno u polju reed. Razmak sadnje ovo je također jedan po kvadratnom metru, a kada se rizomi početi pumpa, moramo upravljati niz polja kao što su navodnjavanje i plijevljenje. Ova metoda sadnje Reeda sadnice mogu također biti transplantirana uzgoja, ali također nije za svoju transplantaciju, tako da sadnice rastu direktno na odrasle reed. Mi smo u procesu sadnje, potreba za oplodnju od trstike, gnojivo je obično 150 do 300 kg po hektaru.

Ukratko, prema točnu metodu uzgoja sadnica Reeda i pravovremeno polje za navodnjavanje, weeding, gnojidba upravljanja, trska uzgajivači će se moći postići veće prinose. Obično po hektaru od trske u prvoj godini proizvodnje može doći do 4500 kg po hektaru.