Kontakt
Tianjin Tianjin Art trgovina co
Kontakt: Zhang Andy
Adresa: Zhen Hong Jinghai Zhongwang Tianjin City selo zapada 1000 metara
Mobitel: + 86-18622452893
Tel: + 86-22-68217928
Faks: + 86-22-68217928
E-pošta:Sun.flair@tjjinzhiyi.com
Web stranica: www.reedjzy.com

Plasman kupnje znanja

Plasman kupnje znanja

Je papirić je vrsta obrok koji može zaštititi i ukrasiti blagavaonu. Opću upotrebu pamuk, posteljine, bambus, papira i drugih materijala od papira.

Blazinicom:

Upija, lako se čiste, možete kupiti na ručnik drip, pogledajte upijanja vode.

Spužva jastuk:

Noćni leptir kontrolu štetočina, dobra trajnost; Možeš ruku izvući o madrac, vidjeti koliko opseg Vuci, što veće to bolje.

Bambus mjesto jastučići:

Najbolja Toplinska izolacija, može učinkovito spriječiti vruće stavke na tablici štete; Možete koristiti šalicu tople vode za testiranje efekt toplinske izolacije.

Papirnate materijale papirić:

Najnoviji ekološki materijali iz obrade, Toplinska izolacija je bolja, ali ne Opra.

Plastične Podloške:

Ekološki PP papirić, EVA papirić je trenutno više popularan, svjetlo i ekološki prijateljske, moderan i pogodna za ispis raznih obrazaca na površini. PVC podloške, silikon tepisi, dobre teksture, možete opet i opet, svijetle boje, površine može proizvesti razne uzorke.

Papirić sa znanjem

1, prema boji stola sa.

Ako cijela tablica je uglavnom bijela, a zatim koristiti isti bijeli ubrus pa najbolje u ubrus vidjeti svježe i prirodno cvijeće, na izborima cvijeća, obratite pozornost na uzorak utakmice, ako je vitki cvijet, je plemenit temperamenta , s europskom stilu mogu se uskladiti jedni s drugima.

2, ovisno o stilu i karakteristike dom sa.

Iako je tradicionalni uzorak bogatom i Živahnom atmosferom, ali s europskom stilu namještaja u sukobu i Prikazat će se vrlo neuredan stol.

3, prema vlasnik ukras atmosferu i sklonosti s.

Kao što su podmetači, ako izbor prirodnih materijala i korištenje plastičnih materijala, dati obitelji malo daha života. Dok trave i trstike stolni podmetači donijeti tropski okus. Konoplja tekstura najbolje, može dati osjećaj Puzhuo Ya Ya.