Kontakt
Tianjin Tianjin Art trgovina co
Kontakt: Zhang Andy
Adresa: Zhen Hong Jinghai Zhongwang Tianjin City selo zapada 1000 metara
Mobitel: + 86-18622452893
Tel: + 86-22-68217928
Faks: + 86-22-68217928
E-pošta:Sun.flair@tjjinzhiyi.com
Web stranica: www.reedjzy.com

Papirić s anti-vruće, protuklizna efekt

Papirić s anti-vruće, protuklizna efekt. Ne samo u potpunosti zaštititi restoran stolovima i stolicama, zajedno s malom šik uzorak, je definitivno prekrasan spoj prirodne ljepote.

Mat je dovoljno da rastopi sobi monotonom prostoru atmosfera, udoban kutak čaj plus ruke desert za mali prostor učiniti ugodnijim i udobnu tkaninu madrac ukrasne stol ukrašen ulogu, ovaj Latice ruža tepisi kao ljubavnici Grimizna obrazi, u oko stvoriti toplu atmosferu madraca koristi u izgled radne površine Trebat će raspoloženje, bogate i šarene slike čine radnu površinu face-lift atmosferu i onda s istim dizajn jastuk krenula ukupnu boju prostora koordinirana, iako samo male pribor, čak i ako običan prostor mogu biti i posljedica jastuk da se pridruže monotono promjena.

Papirić sa znanjem

1, prema boji stola sa.

Ako cijela tablica je uglavnom bijela, a zatim koristiti isti bijeli ubrus pa najbolje u ubrus vidjeti svježe i prirodno cvijeće, na izborima cvijeća, obratite pozornost na uzorak utakmice, ako je vitki cvijet, je plemenit temperamenta , s europskom stilu mogu se uskladiti jedni s drugima.

2, ovisno o stilu i karakteristike dom sa.

Iako je tradicionalni uzorak bogatom i Živahnom atmosferom, ali s europskom stilu namještaja u sukobu i Prikazat će se vrlo neuredan stol.

3, prema vlasnik ukras atmosferu i sklonosti s.

Kao što su podmetači, ako izbor prirodnih materijala i korištenje plastičnih materijala, dati obitelji malo daha života. Dok trave i trstike stolni podmetači donijeti tropski okus. Konoplja tekstura najbolje, može dati osjećaj Puzhuo Ya Ya.

Papirić s druge stavke

1, mjesto mjesto sa stolom uz postojanje mjesto tablice da daju desktop crtež za Kvadrat kompozicija. Odaberi knedle uzeti u obzir veličina i proporcija stola gladan načelo ne preklapaju se.

2, papirić i pribor s veličinom omjera radne površine i pribor će prevladati. Stavite hranu, hranu ne ponestane madrac izvan princip. Pravokutne prostirke staviti okrugli tanjur, okrugle najbolje mjesto sa kružne ploče sa kružne ploče kako bi se slagala kvadratnih papirić, ovisit će o omjer veličina razlika je previše, najbolje je imati odgovarajuće cijene bijele.