Kontakt
Tianjin Tianjin Art trgovina co
Kontakt: Zhang Andy
Adresa: Zhen Hong Jinghai Zhongwang Tianjin City selo zapada 1000 metara
Mobitel: + 86-18622452893
Tel: + 86-22-68217928
Faks: + 86-22-68217928
E-pošta:Sun.flair@tjjinzhiyi.com
Web stranica: www.reedjzy.com

Prošireni bambus postavlja tri života

Prošireni bambus postavlja tri života

Bamboo placemati u teorijskom životu do 20 godina, pravilna upotreba i održavanje bambusovog placemat-a je produžiti vek ključa.

Prvo, održavajte ventilaciju u suvom okruženju

Redovno držite ventilaciju prostora, možete napraviti unutrašnji vlažni vazduh i vanjsku razmjenu. Naročito dugoročno bez življenja, održavanje slučaja, zatvorena ventilacija je važnija.

Uobičajena praksa je: često otvarati prozore ili vrata, tako da je vazdušna konvekcija, ili korišćenje sistema za klimatizaciju i ventilacioni sistem, time stvara unutrašnje suvo i čisto okruženje.

Drugo, izbegavajte izlaganje i kišu

Neke kuće sunčevih zraka ili kišnice mogu doći direktno iz prozora u lokalnom dijelu prostorije, što će uticati na život bambusovog placemat.

Snažno sunce će ubrzati starenje boje i lepka, ali takođe uzrokuje da se placemati srušavaju i pucaju. Nakon što se kiša mora zapamtiti da se osuši u vremenu kako bi se osušila, u suprotnom apsorpcija vode nakon bambusa izaziva oticanje odjeka, ozbiljan obrok će učiniti plesan. Dakle, u svakodnevnoj upotrebi posebna pažnja.

Treće, kako bi se izbeglo oštećenje površine placemattressa

Bamboo placemati su izrađeni od UV lakova za očvršćavanje kao premaz, moraju biti pažljivog briga.

Za površinu bambus plaketa treba izbegavati udar čvrstih predmeta, oštrih ogrebotina, metalnog trenja, hemikalije ne mogu se čuvati u prostoriji.