Kontakt
Tianjin Tianjin Art trgovina co
Kontakt: Zhang Andy
Adresa: Zhen Hong Jinghai Zhongwang Tianjin City selo zapada 1000 metara
Mobitel: + 86-18622452893
Tel: + 86-22-68217928
Faks: + 86-22-68217928
E-pošta:Sun.flair@tjjinzhiyi.com
Web stranica: www.reedjzy.com

Bambus održavanja znanja

Bambus održavanja znanja

Pravilno korištenje i održavanje, kako održavati lijepe i izdržljiv bambusa je vrlo važno. U posljednjih nekoliko godina, s razvojem bambus prerađivačke industrije, korištenje bambusa korisnici sve više i više potrošača o priznavanju ovog proizvoda raste. Međutim, jer neki korisnici održavanja bambus nije mnogo razumijevanja, Dakle, u toku korištenja problema i pritužbi zabilježene su također. U ovom slučaju, oba Proizvođači trebaju napraviti dobar posao nakon prodaje usluga, ali isto tako moraju razumjeti uporabu znanja potrošača kako bi održali interesa proizvodnje i marketinga. Bambus u svakodnevnu upotrebu treba obratiti pozornost na sljedeće:

(A) održavati unutarnji ventilacija i suha okolina

Redovito držati unutarnji ventilacija, oboje u bambus kemijskih tvari koliko je to moguće volatilization, na otvorenom, ali isto tako može napraviti vlažan unutarnji zrak i vanjski razmjene. Pogotovo dugoročno ne živi, održavanje slučaja, unutarnji ventilacija je važnije. Uobičajena je praksa: često otvaranje prozora ili vrata, tako da zrak konvekcijom ili korištenje klimatizaciju i ventilaciju, čime se stvaraju unutarnji suhi i čisti okoliš.

(B) da se izbjegne izloženost suncu i kiši mokro

Neke kuće sunca ili kišnice Možete unijeti lokalnom području izravno iz prozora, koji će biti štetno za bambus. Sunce će ubrzati starenje boja i ljepila, ali također uzrokovati bambus skupljanja i pucanja. Nakon kiše je mokro, bambus upija vodu i izaziva otekline i deformacije. Tako je u svakodnevnu uporabu biti posebno pozornost.

(C) izbjeći oštećenja na površini

Boja bambusa je oba dekorativni sloj, ali također zaštitni sloj, Dakle, treba izbjeći utjecaj tvrde predmete, oštre ogrebotine, metalni trenja, kemikalije mogu biti pohranjeni u sobi. Osim toga, unutarnji namještaj u rukovanju, kreće treba biti oprezan, namještaj, noge treba staviti gume i tako dalje. Javnim mjestima, treba biti prekriven tepih glavni kanal i tako dalje.

(D) ispravan čiste skrbi

U svakodnevnu uporabu procesa, treba se redovito čiste, zadržati tlo čisto i sanitarni. Prilikom čišćenja, možete koristiti čisti metlom pomesti prašine i krhotina, a zatim obrišite suhom vode maramice ručno obrisati, kao što je područje je prevelika, možete oprati krpom krpu, a zatim prekinuti vezu kap, se povuci na terenu. Moraju se oprati s vodom, to može ne biti izbrisan sa lapav tkanina ili krpa. Obično ako vode Prskanje na terenu, te treba odmah osušite suhom krpom.